Saturday, 20 December 2014

FeelVogue Supercover Foundation

Assalamualaikum..
selamat pagi..
selamat berhujung minggu :)

musim ni musim cuti sekolah, mmg banyak sangat kenduri..
bila dah ada banyak kenduri ni, mestila ramai-ramai berjumpakan?
yang dah lama tak jumpa pon, masing-masing berkumpul, exited nak berjumpa..
masing-masing bergaya,
masing-masing nak nampak cantik..
baju beli baru..
beg pon cari yg tercantik..
kasut matching dengan baju..
tudung berbunga-bunga..

muka pun mesti nak lawa kan?
mesti nak nampak flawless..
nak nampak glowing..
nak nampak cantik.
makeup nak tahan sepanjang hari..
xmawla bila berpeluh tu, jadi bercapuk..
tompok sana, tompok sini..
lama-lama berminyak..
boleh buat goreng kuih karipap lak..
pening kepala nak pilih make up ni kan?

jangan risau jelitawan sekalian..
zu boleh bantu anda..
zu ada 1 foundation yang bertaraf antarabangsa..
foundation yang halal..
sah KKM..
ada air zam-zam,
vitamin e dan spf30..
dimana foundation ni bertindak untuk merawat dan mencantikan kulit sekali..
dah terbukti dengan testimoni-testimoni yang zu terima..
dengan pelanggan yang repeat order..








rugi oo..
rugi..
rugi sangat sapa yang tak nak try lagi..
orang lain dah glowing..
orang lain dah cantik..
muka flawless, kita tgokja..
ruginya..



sapa yang tak nak rugi, mai lekaih2 try..
1 kotak tahan 4-5 bulan, malah lebih (bergantung poada penggunaan)

HARGA
RM 69.90 SM
RM 75.00 SS
FREE POSTAGE 
FREE GIFT 

No comments:

Post a Comment