Sunday, 30 June 2013

Hari Pertama

assalamualaikum semua dan selamat pagi..

awalnya cheq menghupdatekan blog cheq ni..bukan semangat ke hapa, tapi dari semalam x boleh tdor, so, pagi2 lagi cheq dah siap..sebelum keluar berpraktikal, cheq nak la hupdate blog sat, bagi sepatah dua kata..

bukan nak kata pa pon, tapi nak habaq cakap, arini cheq first day berpraktikal..cheq berpraktikal d kulim..nama company t cheq gtaw nah..first day kena lapor diri d company tu, rasa nebes ooo..hohoooiii..
tapi nebes ke tak pon kena jalani hidup ini dengan kenyataan..hehe..hidup mesti di teruskan,,jgan mudah mengaku kalah..haha..setiap kejayaan memerlukan pengorbanan..tiba2 rasa cam cikgu dok ajaq peribahasa lak..hehe..

okla, sebelum, kelas peribahasa ini dilanjutkan lagi n anda semua akan berasa loya dan muntah2, cheq stop d cni dulu la nah..doakan semuanya berjalan dengan lancar, walaupun terpaksa menempuhi jem d pagi hari..hehe..

assalamualaikum..

4 comments:

  1. great luck... kena raging tak? ahaha. (saya antara orang yang suka kenakan interns, lepas kenakan nanti terus jadi rapat..haha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x..cuma sangat letihla..banyak kerja kena buat..

      Delete