Monday, 8 July 2013

HAPPY dan GEMBIRA..huhu

Assalamualaikum semua..

malam ni adalah masa yang sangat indah bagi diri cheq yang kerdil ini.hehe..bukan sebab apa, cuma sebab cheq mampu meluangkan masa untuk mencoretkan sepatah dua kata di belog kesayangan cheq ni..bukan bermakna cheq tidak menghupdate entry bermakna cheq sombong or menyepikan diri..sebenarnya last week adalah minggu yang sangat sibuk..mungkin yang pernah membaca entry cheq sebelum ni taw yang cheq sebenarnya baru  melaporkan diri untuk latihan industri pada hari isnin lepas.

minggu pertama latihan industri memang sangat penat..balik kerja memang terus lena ar..x mampu dah nak wat pa..hari ni x sibuk sangat, so tak letih sangatla, so kesinambungan daripada ketidakletihan cheq tersebut maka cheq telah berjaya menghupdate belog cheq ini..yeaahhhhaaa...bangganya diri ini..hehe..tapi dalam keadaan kegembiraan ini cheq sebenarnya dalam kesakitan..hehe..tadi cheq mengalami kecederaan serta telah mendatangkan kelukaan kecil pada tangan sebelah kanan cheq ini..hanya kecederaan kecil berserta juga dengan perasaan malu kerana tadi cheq telah terjatuh dihadapan rakan praktikal dan juga research assistant di ladang..hehe..memang memalukan..tapi cheq telah cuba mengkoverkan perasaan cheq ini dengan berlagak tenang, setenang ikan dikali..hehe..

okla, banyak2 menconteng pon banyak benda tak berfaedahja cheq mengarot..in sha allah nanti ada masa cheq hupdate lagi ya..

sekian dari anak kampung..ASSALAMUALAIKUM

2 comments:

  1. Latihan industri tu praktikal ke? Teena pun tgh pract skang, memang penat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..sama r kita..mmg penat tp okla

      Delete